Personaje de Desene Animate 3


Space Ghost
34. Yogi Bear
Un alt succes animat produs de Hanna - Barbera a fost echipa de ursi Yogi Bear si Boo Boo. Echipa a debutat pentru prima oara in Huckleberry Hound Show, din 1958, apoi si-a castigat propriul desen animat intitulat Yogi Bear Show in 1961. Yogi (mai destept decat un urs obisnuit) se afla intr-un continuu necaz si Boo Boo, de obicei, ii ofera o cale de iesire din orice situatie. Cei doi traiesc in parcul national Jellystone. Caracterul Yogi este cel mai probabil bazat pe personajul Ed Norton din filmul The Honeymooners, un alt motiv pentru care a fost atat de simpatic si indragit. Yogi si Boo Boo, de asemenea, au jucat in Yogi si prietenii sai, Yogi's Gang, Yogi Bear in 2010, si in prezent au propriul lor film de lung metraj Yogi Bear .

33. Space Ghost
Space Ghost a fost un personaj popular in desenele animate Hanna - Barbera din anii '60, cand se lupta cu personajele negative in spatiu. Dar stagiu lui a continuat cu un talk show de noapte intitulat Space Ghost: Coast to Coast in 1994, pe Cartoon Network (care a devenit apoi Adult Swim) trimitandu-l sa difuzeze emisiunea din stratosfera. El a intervievat personaje umane (prin intermediul unui ecran TV), impreuna cu invitatii sai Moltar si Zorak . Personajul sau care trimitea unde cu laser si punea capcane mortale au ajutat sa faca din acest desene animate o adevarata senzatie a genului.

32 . Bill din Schoolhouse Rock
Schoolhouse Rock a fost un set de desene animate scurte care au ajutat in educatia copiilor in anii '60 si '70 si i-a invatat pe acestia despre conjunctii, numarul magic trei si, in special despre procesul legislativ. Acesta din urma a servit ca o lectie prin introducerea unui personaj de hartie pe numele sau Bill, si a aratat cum a plecat de la Casa Senatului si in cele din urma a devenit o lege. "Eu sunt doar un proiect de lege" este cel mai memorabil fragment. Acest desen animat care a castigat nenumarate premii a fost rezultatul unui parteneriat intre Michael Eisner, fostul presedinte al consiliului de la Walt Disney Company, si legenda desenului animat Chuck Jones. Seria originala difuzata intre anii 1973 - 1985.

31. Arthur
Arthur este un personaj extrem de usor de recunoscut de la seria de carti pentru copii, personaj care a facut saltul pana la un desen animat TV difuzat pe PBS. Si daca va intrebati ce fel de personaj este, da, este un furnicar. Arthur a avut premiera in 1996, devenind un succes instant. De atunci caracterul Arthur a devenit o mascota pentru programele de citire. Seria continua sa emita pe PBS Kids.

30. Winnie the Pooh
Cand auzi numele de Winnie the Pooh, ati putea crede ca este urs de culoarea mierii, care poarta o camasa rosie. Dar, mai precis, trebuie sa te gandesti ca acest mic urs, care a inceput ca un desen intr-o carte pentru copii a fost o franciza infloritoare pentru Disney, deoarece ei au cumparat drepturile pentru el si prietenii lui din padure in anii '60. Winnie the Pooh a jucat in mai multe desene animate speciale, atat la TV cat si in filme de lung metraj. Cele mai memorabile desene animate de televiziune au fost Winnie the Pooh si Ziua furtunoasa (1970) , Winnie the Pooh si Arborele de miere (1970) si Winnie the Pooh si Tigger Too (1975). In 2011, Disney a lansat Winnie the Pooh, un film care a inregistrat un foarte mare succes, si care a revenit la radacinile povestilor originale ale lui A. A. Milne.